Overzicht massagevormen
Ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage Deze vormen van massage zijn heerlijk wanneer je volledig tot rust wilt komen en in geval van zwangerschap daaraan gerelateerde klachten wilt verminderen. Zorgzaam strijk en kneed ik alle spanning uit je lichaam. Het rumoer in je hoofd verstilt en een weldadige loomheid maakt zich van je meester. De massage stimuleert de doorbloeding waardoor het bindweefsel weer soepel wordt. De contractie van spieren vermindert of verdwijnt in zijn geheel. Daardoor draait het hoofd opnieuw pijnloos op je nek, zitten de schouders weer los en heb je geen harde kuiten meer, of pijn in je rug. Minstens zo belangrijk is dat door massage ook de geest zich ontspant. Hierdoor wordt niet langer een signaal naar de spieren gestuurd dat zij aangespannen moeten blijven zodat ze binnenkort in actie kunnen komen. Nu de spieren dat signaal niet langer ontvangen kunnen zij de contractie volledig loslaten.
Je komt naar mijn praktijk omdat je behoefte hebt aan ontspanning. Wat de oorzaak ook is, je voelt spanning in je lijf - misschien ook in je leven - en dat bevalt niet. Wil je uitrusten, ontspannen en vooral mij aan het werk hebben, kies dan voor een ontspanningsmassage of voor een zwangerschapsmassage. (Ga voor massage & menopauze naar ontspanningsmassage.) Wanneer je wilt leren hoe je zelf die ontspanning teweeg kunt brengen, hoe je dit in samenwerking met mij kunt doen en hoe je een teveel aan ongewenste spanning kunt voorkomen, past Integrale massage of wellicht de Derde Vorm beter bij je.
Integrale massage en de Derde Vorm Gedurende een traject van een afgesproken aantal sessies streven we naar het verminderen of laten verdwijnen van jouw spannings- klachten. Vaak zijn deze chronisch van aard en belemmeren zij een goed en prettig functioneren. Dit kan samengaan met gevoelens van onzekerheid, krampachtig gedrag in sociaal verkeer, of bijvoor- beeld slaap- en concentratieproblemen veroorzaken. Angstgerelateerde klachten en spanningsklachten gaan vaak hand in hand. Een teveel aan spanning kan ook lijden tot fysieke klachten. Pijnlijke of stijve spieren, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen en zware, langdurige vermoeidheid komen vaak voor. De gegeven massagetherapie kan worden ondersteund door oefeningen uit de haptonomie, (bio-energetische) bewegings- oefeningen of andere lichaamsgerichte oefeningen die je dichter bij je gevoel brengen en helpen een teveel aan spanning los te laten. Een aantal van deze oefeningen kun je ook thuis toepassen.
Integrale massage
de Derde Vorm
Ontspannings massage
Zwangerschaps massage
MASSAGE & MASSAGETHERAPI E
Overzicht massagevormen
Je komt naar mijn praktijk omdat je behoefte hebt aan ontspanning. Wat de oorzaak ook is, je voelt spanning in je lijf - misschien ook in je leven - en dat bevalt niet. Wil je uitrusten, ontspannen en vooral mij aan het werk hebben, kies dan voor een ontspanningsmassage of voor een zwangerschaps- massage. (Ga voor massage & menopauze naar ontspanningsmassage. ) Wanneer je wilt leren hoe je zelf die ontspanning teweeg kunt brengen, hoe je dit in samenwerking met mij kunt doen en hoe je een teveel aan onge- wenste spanning kunt voorkomen, past Integrale massage of wellicht de Derde Vorm beter bij je.
Integrale massage en de Derde Vorm Gedurende een traject van een afgesproken aantal sessies streven we naar het verminderen of laten verdwijnen van jouw spanningsklachten. Vaak zijn deze chronisch van aard en belemmeren zij een goed en prettig functioneren. Dit kan samengaan met gevoelens van onzekerheid, krampachtig gedrag in sociaal verkeer, of bijvoorbeeld concentratie- en slaapproblemen veroorzaken. Angstgerelateerde klachten en spanningsklachten gaan vaak hand in hand. Een teveel aan spanning kan ook lijden tot fysieke klachten. Pijnlijke of stijve spieren, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen en zware, langdurige ver- moeidheid komen vaak voor. De gegeven massagetherapie kan worden onder- steund door oefeningen uit de haptonomie, (bio- energetische) bewegingsoefeningen of andere lichaamsgerichte oefeningen die je dichter bij je gevoel brengen en helpen een teveel aan spanning los te laten. Een aantal van deze oefeningen kun je ook thuis toepassen. Klik hieronder en lees verder: Ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage Deze vormen van massage zijn heerlijk wanneer je volledig tot rust wilt komen en in geval van zwangerschap daaraan gerelateerde klachten wilt verminderen. Zorgzaam strijk en kneed ik alle spanning uit je lichaam. Het rumoer in je hoofd verstilt en een weldadige loomheid maakt zich van je meester. De massage stimuleert de doorbloeding waardoor het bindweefsel weer soepel wordt. De contractie van spieren vermindert of verdwijnt in zijn geheel. Daar- door draait het hoofd opnieuw pijnloos op je nek, zitten de schouders weer los en heb je geen harde kuiten meer, of pijn in je rug. Minstens zo belangrijk is dat door massage ook de geest zich ontspant. Hierdoor wordt niet langer een signaal naar de spieren gestuurd dat zij aangespannen moeten blijven zodat ze binnenkort in actie kunnen komen. Nu de spieren dat signaal niet langer ontvangen kunnen zij de contractie volledig loslaten.
Integrale massage
Zwangerschaps massage
de Derde Vorm
Ontspannings massage