Integrale massage Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden
Voor het opheffen van deze in bindweefsel en spierlagen gelegen blokkades wordt tijdens de massage soms flink ‘diepte’ gemaakt.’ Dat kan gevoelig zijn. Door je hieraan over te geven wordt het lichaam zacht, ontspant het zich en ontstaat een (enorm) gevoel van opluchting. Veel klanten noemen het een ‘noodzakelijke pijn’. Traject Tijdens de eerste afspraak nemen we jouw klachten en wensen door. Hierop stem ik intensiteit en werkvorm af. Iedere sessie begint met een korte terugblik op de afgelopen periode, maar we besteden vooral aandacht aan het hier en nu. Gedurende een traject ben ik tussentijds telefonisch en per e-mail voor je bereikbaar. Focus De focus van een behandeling ligt op bewustwording, acceptatie en vervolgens loslaten en afscheid nemen van de klacht. Daarin begeleid ik je ook mondeling: voor, na en tijdens de behandeling. Soms bied ik lichaamsgerichte (ontspannings)oefeningen aan die je thuis kunt herhalen, of krijg je een opdracht mee. De gehanteerde massagevormen zijn klassieke massage, bindweefsel- en triggerpointmassage, pulsen, stretchen en energetische massage. Duur ca. 90 minuten inclusief voor- en nagesprek. Ik geef integrale massage uitsluitend in trajectvorm Locatie praktijk Lindenholt of Centrum Cordium Integrale massage is een natuurgeneeskundige behandelvorm en komt bij een groot aantal zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Neem contact op voor een recent overzicht, wanneer je andere vragen hebt of voor het maken van een afspraak.
Vanuit deze invalshoek wordt bij integrale massage naar een disharmonie in het functioneren of welbevinden gekeken; lichamelijke spanningen en klachten kunnen signalen zijn met een onderliggende emotionele of mentale oorzaak en met een fysieke blokkade tot gevolg.
Download paper Over foute en goede pijn
MASSAGE & MASSAGETHERAPI E
Integrale massage Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden
Vanuit deze invalshoek wordt bij integrale massage naar een disharmonie in het functio- neren of welbevinden gekeken; lichamelijke spanningen en klachten kunnen signalen zijn met een onderliggende emotionele of mentale oorzaak en met een fysieke blokkade tot gevolg.
Voor het opheffen van deze in bindweefsel en spierlagen gelegen blokkades wordt tijdens de massage soms flink ‘diepte’ gemaakt.’ Dat kan gevoelig zijn. Door je hieraan over te geven wordt het lichaam zacht, ontspant het zich en ontstaat een (enorm) gevoel van opluchting. Veel klanten noemen het een ‘noodzakelijke pijn’. Traject Tijdens de eerste afspraak nemen we jouw klachten en wensen door. Hierop stem ik intensiteit en werkvorm af. Iedere sessie begint met een korte terugblik op de afgelopen periode, maar we besteden vooral aandacht aan het hier en nu. Gedurende een traject ben ik tussentijds telefonisch en per e-mail voor je bereikbaar. Focus De focus van een behandeling ligt op bewust- wording, acceptatie en vervolgens loslaten en afscheid nemen van de klacht. Daarin begeleid ik je ook mondeling: voor, na en tijdens de behandeling. Soms bied ik lichaamsgerichte (ontspannings)oefeningen aan die je thuis kunt herhalen, of krijg je een opdracht mee. De gehanteerde massagevormen zijn klassieke massage, bindweefsel- en triggerpointmassage, pulsen, stretchen en energetische massage. Duur ca. 90 minuten inclusief voor- en nagesprek. Ik geef integrale massage uitsluitend in trajectvorm. Locatie praktijk Lindenholt of Centrum Cordium.
Integrale massage is een natuurgeneeskundige behan- delvorm en komt bij een groot aantal zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Neem contact op voor een recent overzicht, wanneer je andere vragen hebt of voor het maken van een afspraak.
Ontspanningsmassage
De Derde Vorm
Zwangerschapsmassage