Full body massage
Daarnaast is een full body massage gericht op het ervaren en ondergaan van de aanraking door de masseur. Met de toegepaste technieken wordt contact gemaakt; met de huid en de onderliggende spierlagen, maar ook met de mens de persoon die gemasseerd wordt. Een zorgvuldige afstemming en respectvolle werkwijze is daarbij belangrijk. De bewegingen zijn rustig tot loom. van aard Vaak worden lange, repeterende strokes met de handen of onderarmen gemaakt die bijvoorbeeld van de handen tot de voeten gaan. In rugligging kun je ervoor kiezen het borstgedeelte wel of niet in de aanraking te laten meenemen. De genitaliën blijven tijdens de massage bedekt en worden niet aangeraakt. Deze massagevorm wordt veelal als intens ervaren. Na afloop krijg je ruim de tijd om in stilte te kunnen navoelen. Desgewenst kun je ter kennismaking eerst een ontspanningsmassage reserveren. Duur: 75 + 15 minuten.
Bij een full body massage wordt het gehele lichaam gemasseerd. Net als bij een ontspanningsmassage is het doel de spierspanning te verlagen en tijdelijk de geestelijke activiteit te verminderen. Lichaam en geest kunnen zich nu ontspannen en behaaglijk tot rust komen.
Ontspanningsmassage
MASSAGE & MASSAGETHERAPI E
Full body massage
Bij een full body massage wordt het gehele lichaam gemasseerd. Net als bij een ontspanningsmassage is het doel de spierspanning te verlagen en tijdelijk de geestelijke activiteit te verminderen. Lichaam en geest kunnen zich nu ontspannen en behaaglijk tot rust te komen.
Daarnaast is een full body massage gericht op het ervaren en ondergaan van de aanraking door de masseur. Met de toegepaste technieken wordt contact gemaakt; met de huid en de onderliggende spierlagen, maar ook met de mens de persoon die gemasseerd wordt. Een zorgvuldige afstemming en respectvolle werkwijze is daarbij belangrijk. De bewegingen zijn rustig tot loom van aard. Vaak worden lange, repeterende strokes met de handen of onderarmen gemaakt die bijvoorbeeld van de handen tot de voeten gaan. In rugligging kun je ervoor kiezen het borstgedeelte wel of niet in de aanraking te laten meenemen. De genitaliën blijven tijdens de massage bedekt en worden niet aangeraakt. Deze massagevorm wordt veelal als intens ervaren. Na afloop krijg je ruim de tijd om in stilte te kunnen navoelen. Desgewenst kun je ter kennismaking eerst een ontspanningsmassage reserveren. Duur: 75 + 15 minuten