Voordat er een echte verandering kan plaatsvinden, moet het lichaam leren dat het gevaar geweken is en dat het mag leven in de realiteit van het heden. Prof. dr. Bessel van der Kolk in Traumasporen
De Derde Vorm raakt wat verwerkt en geheeld moet worden. Het is bedoeld voor mensen die moeite hebben met lichamelijk contact of dit om uiteenlopende redenen uit de weg gaan.
de Derde Vorm
Methode De Derde Vorm is een subtiel en intuïtief gegeven massagetherapie, volledig afgestemd op de persoon. Het is een combinatie van energetische massage, persoonlijke coaching en ontspanningsmassage. De toegepaste technieken zijn geruststellend van aard en nodigen je uit je open te stellen en in ontspanning aanraking toe te laten. Tijdens de massage blijven we mondeling in contact. Ik begeleid je stap voor stap in jouw proces; in jouw tempo en binnen de grenzen die jouw veiligheid waarborgen. Kennismaking Voorafgaand aan de eerste sessie maken we kennis om te beoordelen of we ons prettig bij elkaar voelen en een samenwerking willen aangaan. De sessies zijn bedoeld voor behandeling van het samenspel van lichamelijke en psychische klachten in enkelvoudige en lichte tot matige vorm. Wanneer tijdens de intake blijkt dat er sprake is van complexe, langdurige of ernstige problematiek, zal ik je niet in behandeling nemen en je in goed overleg doorverwijzen. Je komt voor de Derde Vorm in aanmerking wanneer je: - wilt oefenen met (opnieuw) aangeraakt worden - geen contact met je lichaam kunt maken of je er niet in thuis voelt - de relatie met jouw lichaam na een traumatische ervaring is veranderd, of nooit is geworden zoals bedoeld - om wat voor reden ook een hekel aan je lichaam hebt en het liefdevoller wilt leren waarderen. Duur: ca. 90 minuten. De Derde Vorm is een alternatieve geneeswijze en komt bij de meeste zorgverzekeraars als lichaamsgerichte psychotherapie voor vergoeding in aanmerking. Neem contact op voor een recent overzicht, wanneer je andere vragen hebt of voor het maken van een afspraak.
Integrale massage
Ontspanningsmassage
Zwangerschapsmassage
MASSAGE & MASSAGETHERAPI E
De Derde Vorm
De Derde Vorm raakt wat verwerkt en geheeld moet worden. Het is bedoeld voor mensen die moeite hebben met lichamelijk contact of dit om uiteenlopende redenen uit de weg gaan.
Methode De Derde Vorm is een subtiel en intuïtief gegeven massagetherapie, volledig afgestemd op de persoon. Het is een combinatie van energetische massage, persoonlijke coaching en ontspanningsmassage. De toegepaste technieken zijn geruststellend van aard en nodigen je uit je open te stellen en in ontspanning aanraking toe te laten. Tijdens de massage blijven we mondeling in contact. Ik begeleid je stap voor stap in jouw proces; in jouw tempo en binnen de grenzen die jouw veiligheid waarborgen. Kennismaking Voorafgaand aan de eerste sessie maken we kennis om te beoordelen of we ons prettig bij elkaar voelen en een samenwerking willen aangaan. De sessies zijn bedoeld voor behandeling van het samenspel van lichamelijke en psychische klachten in enkelvoudige en lichte tot matige vorm. Wanneer tijdens de intake blijkt dat er sprake is van complexe, langdurige of ernstige problematiek, zal ik je niet in behandeling nemen en je in goed overleg doorverwijzen.
Je komt voor de Derde Vorm in aanmerking wanneer je: - wilt oefenen met (opnieuw) aangeraakt worden - geen contact met je lichaam kunt maken of je er niet in thuis voelt - de relatie met jouw lichaam na een traumatische ervaring is veranderd, of nooit is geworden zoals bedoeld - om wat voor reden ook een hekel aan je lichaam hebt en het liefdevoller wilt leren waarderen. Duur ca. 90 minuten. De Derde Vorm is een alternatieve geneeswijze en komt als lichaamsgerichte psychotherapie bij de meeste zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Neem contact op voor een recent overzicht, wanneer je andere vragen hebt of voor het maken van een afspraak.