Massage en massagetherapie Ik werk op HBO-niveau en heb opleidingen gevolgd bij Human Touch in Nijmegen, Biopulse in Avignon (Frankrijk, 2015) en Positive Touch in Arnhem (2017). Om de zorg die ik bied meer toegankelijk te maken heb ik bij het Civas de opleiding Medische Basiskennis/Plato gevolgd (2018). Mijn behandelingen komen bij een groot deel van de zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Door bij- en nascholing, het volgen van workshops, uitwisseling met collega’s en deelname aan intervisiegroepen blijf ik in ontwikkeling. De komende jaren verdiep ik me verder in begeleiding bij trauma- gerelateerde spanningsklachten en in huidhonger; de fysieke behoefte aan aanraking. Coaching en integraal lichaamswerk Na mijn opleiding Sociale Dienstverlening ben ik in 2010 afgestudeerd als transformationeel coach & trainer bij Wagner Group Orbis. In juni 2018 eindigde mijn driejarige opleiding aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP). Dankzij deze opleidingen, waarin veel aandacht werd besteed aan persoonlijke ontwikkeling en energetisch lichaamswerk, heb ik geleerd vanuit bezieling en vertrouwen mijn huidige werk invulling en verdieping te geven. Wil je eerst langskomen om te kijken met wie je te maken hebt, een sessie ervaren of heb je behoefte aan meer informatie over individuele coaching, integrale massage of de Derde Vorm? Geen probleem. Stuur me een mailtje , dan maken we een afspraak voor een kennismaking.
Het boeddhisme kent het begrip Metta. Het is een levenshouding die je kunt vertalen in: “zoals je tevreden kijkt naar een spelend kind.” Het is ook de wijze waarop ik mijn werk verricht: met liefdevolle aandacht.
Arno van Haren massagetherapeut en transformationeel coach
Er zijn meer overeenkomsten tussen hoe ik in het leven sta en mijn manier van werken. Wanneer je zelf gestalte geeft aan je werk kan dat haast niet anders. Dit ‘zelf gestalte geven’ is belangrijk voor me. Wat waarde van zichzelf heeft de intrinsieke waarde krijgt dan ruimte. Samen met mijn opleidingen en opgedane ervaring kan ik hierdoor zowel verbaal als in handeling op mijn intuïtie vertrouwen: ‘niets is zeker maar wanneer ik dit gevoel volg is het goed.’
Door een zorgvuldige afstemming en ontvankelijke werkhouding maak ik het je makkelijker je open te stellen, weerstanden te laten varen en daarmee ontspanning toe te laten. Je kunt bij me terecht voor klachten met een lichamelijke, mentale of emotionele achtergrond of een combinatie daarvan. Vaak zijn cliënten voor langere tijd aan mij verbonden.
MASSAGE & MASSAGETHERAPI E
Arno van Haren massagetherapeut en transformationeel coach
Het boeddhisme kent het begrip Metta . Het is een levenshouding die je kunt vertalen in: “zoals je tevre- den kijkt naar een spelend kind.” Het is ook de wijze waarop ik mijn werk verricht: met liefdevolle aandacht.
Er zijn meer overeenkomsten tussen hoe ik in het leven sta en mijn manier van werken. Wanneer je zelf gestalte geeft aan je werk kan dat haast niet anders. Dit ‘zelf gestalte geven’ is belangrijk voor me. Wat waarde van zichzelf heeft - de intrinsieke waarde - krijgt dan ruimte. Samen met mijn opleidingen en opgedane ervaring kan ik hierdoor zowel verbaal als in handeling op mijn intuïtie vertrouwen: ‘niets is zeker maar wanneer ik dit gevoel volg is het goed.’ Door een zorgvuldige afstemming en ontvankelijke werkhouding maak ik het je makkelijker je open te stellen, weerstanden te laten varen en daarmee ontspanning toe te laten. Je kunt bij me terecht voor klachten met een licha- melijke, mentale of emotionele achtergrond of een combinatie daarvan. Vaak zijn cliënten voor langere tijd aan mij verbonden.
Massage en massagetherapie Ik werk op HBO-niveau en heb opleidingen gevolgd bij Human Touch in Nijmegen, Biopulse in Avignon (Frankrijk, 2015) en Positive Touch in Arnhem (2017). Om de zorg die ik bied meer toegankelijk te maken heb ik bij het Civas de opleiding Medische Basiskennis- /Plato gevolgd (2018). Mijn behandelingen komen bij een groot deel van de zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Door bij- en nascholing, het volgen van workshops, uitwisseling met collega’s en deelname aan inter- visiegroepen blijf ik in ontwikkeling. De komende jaren verdiep ik me verder in begeleiding bij trauma- gerelateerde spanningsklachten en in huidhonger; de fysieke behoefte aan aanraking. Coaching en integraal lichaamswerk Na mijn opleiding Sociale Dienstverlening ben ik in 2010 afgestudeerd als transformationeel coach & trainer bij Wagner Group Orbis. In juni 2018 eindigde mijn driejarige opleiding aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP). Dankzij deze opleidingen, waarin veel aandacht werd besteed aan persoonlijke ontwikkeling en energetisch lichaamswerk, heb ik geleerd vanuit bezieling en vertrouwen mijn huidige werk invulling en verdieping te geven. Wil je eerst langskomen om te kijken met wie je te maken hebt, een sessie ervaren of heb je behoefte aan meer informatie over individuele coaching, integrale massage of de Derde Vorm? Geen probleem. Stuur me een mailtje , dan maken we een afspraak voor een kennismaking.