Buiten mijn praktijk begeleid ik op enkele locaties dichtbij Nijmegen activiteiten op individuele basis die een bijdrage kunnen leveren aan jouw rust en ontspanning. Ik verzorg hiervoor het raamwerk. De indeling bepalen we samen en is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Je kunt het maatwerk ook volledig aan mij overlaten. Afhankelijk van de polisvoorwaarden worden de kosten voor maximaal de helft vergoed door de zorgverzekeraar.
Maatwerk
Ontspannen slapen Regelmatig verzuchten cliënten die ’s avonds zijn gemasseerd na afloop: Ik zou willen dat ik nu kon blijven liggen. Ik weet zeker dat ik de hele nacht zou kunnen slapen. In mijn praktijk ontbreekt die mogelijkheid, maar ik heb enkele karaktervolle locaties dichtbij Nijmegen gevonden waar dit wèl kan en je na een sessie in slaap mag vallen. De kracht van Ontspannen Slapen schuilt in de combinatie van een massage en de geruststellende omgeving zonder verplichtingen. Thuis kun je je misschien moeilijk overgeven aan de slaap omdat een innerlijke alertheid dit in de weg staat, alsof een permanente stand-by modus niet op off kan worden gezet. Of er is een relatie ontstaan tussen waken en waar je op dat moment bent, het bed bijvoorbeeld dat als het ware zegt: Kom erin maar zoals je inmiddels weet: slapen doe je hier niet. De massage ontspant en de omgeving voegt geen nieuwe indrukken toe, waardoor de mentale knop op uit wordt gezet. Deze combinatie van lichamelijke en geestelijke ontspanning laat de onrust verdwijnen. De spieren laten los en gedachten vervagen. Vaak lossen ze op. Een goed begin van een gezonde nachtrust. Een deelnemer schrijft: De massage was heel fijn…..ongeveer een uur na jouw vertrek viel ik in slaap. Toen jij weg was, voelde ik pas echt hoe het voor me was om daar te zijn….. De volgende dag besloot ik iets moois van de ochtend te maken en te genieten van de mooie omgeving, de bijzondere plek, het verstillen en te laten komen wat er komt. Met een aanvullende verzekering voor alternatieve zorg wordt een slaapsessie door de meeste zorgverzekeraars voor maximaal de helft vergoed. Wanneer je niet eerder door mij bent gemasseerd maken we desgewenst eerst een afspraak voor een ontspanningsmassage in mijn praktijk in Nijmegen. Locatie Emmausklooster Velp NB of B&B Groesbeek Data in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid Tarief vanaf € 157,50 all in (vóór vergoeding) Optioneel halfpension, meerdere massagesessies, verlenging met 1 of 2 dagen Meer weten, overleggen: bel of stuur een mailtje
In voorbereiding: mini-retraite
MASSAGE & MASSAGETHERAPI E
Maatwerk
Buiten mijn praktijk begeleid ik op enkele locaties dichtbij Nijmegen activiteiten die op individuele basis een bijdrage kunnen leveren aan jouw rust en ontspanning. Ik verzorg hiervoor het raamwerk. De indeling bepalen we samen en is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Je kunt het maatwerk ook volledig aan mij overlaten. Afhankelijk van de polisvoorwaarden worden de kosten voor maximaal de helft vergoed door de zorgverzekeraar.
Ontspannen slapen Regelmatig verzuchten cliënten die ’s avonds zijn gemasseerd na afloop: Ik zou willen dat ik nu kon blijven liggen. Ik weet zeker dat ik de hele nacht zou kunnen slapen. In mijn praktijk ontbreekt die mogelijkheid, maar ik heb enkele karaktervolle locaties dichtbij Nijmegen gevonden waar dit wèl kan en je na een sessie in slaap mag vallen. De kracht van Ontspannen Slapen schuilt in de combinatie van een massage en de geruststellende omgeving zonder verplichtingen. Thuis kun je je misschien moeilijk overgeven aan de slaap omdat een innerlijke alertheid dit in de weg staat, alsof een permanente stand-by modus niet op off kan worden gezet. Of er is een relatie ontstaan tussen waken en waar je op dat moment bent, het bed bijvoorbeeld dat als het ware zegt: Kom erin maar zoals je inmiddels weet: slapen doe je hier niet. De massage ontspant en de omgeving voegt geen nieuwe indrukken toe, waardoor de mentale knop op uit wordt gezet. Deze combinatie van lichamelijke en geestelijke ontspanning laat de onrust verdwijnen. De spieren laten los en gedachten vervagen. Vaak lossen ze op. Een goed begin van een gezonde nachtrust. Een deelnemer schrijft: De massage was heel fijn…..ongeveer een uur na jouw vertrek viel ik in slaap. Toen jij weg was, voelde ik pas echt hoe het voor me was om daar te zijn….. De volgende dag besloot ik iets moois van de ochtend te maken en te genieten van de mooie omgeving, de bijzondere plek, het verstillen en te laten komen wat er komt. Met een aanvullende verzekering voor alter-natieve zorg wordt een slaapsessie door de meeste zorgverzekeraars voor maximaal de helft vergoed. Wanneer je niet eerder door mij bent gemasseerd maken we desgewenst eerst een afspraak voor een ontspanningsmassage in mijn praktijk in Nijmegen.
Locaties Emmausklooster Velp NB, B&B Groesbeek Data in overleg, afhankelijk van beschikbaarheid Tarief vanaf € 157,50 all in (vóór vergoeding) Optioneel halfpension, meerdere massagesessies, verlenging met 1 of 2 dagen Meer weten, overleggen: bel of stuur een mailtje
In voorbereiding: mini-retraite