Coronavirus
Nieuwe of al gemaakte afspraken kunnen doorgaan wanneer je: - geen duidelijke klachten hebt zoals: heftige neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging, voortdurend niezen en/of benauwdheid die niet te wijten zijn aan een allergie of astma - je niet op een testuitslag moet wachten - binnen de laatste 10 dagen geen contact hebt gehad met iemand die corona heeft. Is dit wel het geval dan moet je wachten met het maken van een afspraak of deze zo snel mogelijk annuleren. Ook op zaterdagmiddag geopend Voortaqn is de praktijk ook op zaterdagmiddag geopend. Raadpleeg voor beschikbare tijden de online agenda . Je kunt deze ook gebruiken om te reserveren. Gedragscode en handelingen voor een veilig contact: - Draag in het gebouw een mondkapje, zet je telefoon uit en desinfecteer vervolgens jouw handen - Maak bij voorkeur geen gebruik van de zitjes in de wachtruimte of de toiletten in het pand. Zij worden niet na ieder bezoek gereinigd - Contactonderzoek: in geval van contactonderzoek door de GGD wordt doorgegeven: datum en tijd van de sessie + jouw contactgevens (naam, telefoonnummer e/o e-mailadres. Andere gegevens worden niet verstrekt. - We schudden geen handen - Na binnenkomst hang je je jas aan de kapstok en desinfecteren we beiden (nogmaals) onze handen - We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. De stoelen in het zitje staan ruim voldoende uit elkaar - Het dragen van een mondkapje is voor beiden verplicht - Wanneer je wilt wordt een massage beperkt tot de achterzijde van het lichaam - Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van wegwerphoesjes en ander eenmalig te gebruiken materiaal - De ruimte wordt permanent geventileerd Tussen twee afspraken in: - Worden gebruikte materialen vernieuwd of verschoond - Reinig ik massagetafel, water- en theekan, glazen, deurknoppen en andere ‘contactpunten’ - Besteed ik extra aandacht aan mijn persoonlijke hygiëne Voor reserveren geldt: Heb je niet eerder via mijn online agenda een afspraak gemaakt of doe je het liever in overleg, mail of bel me dan - Geef een eventuele annulering zo spoedig mogelijk door. Zonder bericht wordt de behandeling in rekening gebracht - Heb je daarvoor de mogelijkheid, reserveer dan bij voorkeur voor overdag en houd de avondsessies vrij Schroom niet contact op te nemen wanneer je behoefte hebt aan meer informatie.
De praktijk is geopend Op deze pagina vermeld ik in cursief recente informatie met betrekking tot mijn praktijk. Individuele coaching (en online coaching) is altijd mogelijk, ook tijdens een lockdown.
MASSAGE & MASSAGETHERAPI E
Coronavirus
De praktijk is geopend Op deze pagina vermeld ik in cursief recente informatie met betrekking tot mijn praktijk. Individuele coaching (en online coaching) is altijd mogelijk, ook tijdens een lockdown.
Nieuwe of al gemaakte afspraken kunnen doorgaan wanneer je: - geen duidelijke klachten hebt zoals: heftige neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging, voortdurend niezen en/of benauwdheid die niet te wijten zijn aan een allergie of astma - je niet op een testuitslag moet wachten - binnen de laatste 10 dagen geen contact hebt gehad met iemand die corona heeft. Is dit wel het geval dan moet je wachten met het maken van een afspraak of deze zo snel mogelijk annuleren. Ook op zaterdagmiddag geopend Voortaan is de praktijk ook op zaterdagmiddag geopend. Raadpleeg voor beschikbare tijden de online agenda. Je kunt deze ook gebruiken om te reserveren. Gedragscode en handelingen voor een veilig contact: - Draag in het gebouw een mondkapje, zet je telefoon uit en desinfecteer vervolgens jouw handen - Maak bij voorkeur geen gebruik van de zitjes in de wachtruimte of de toiletten in het pand. Zij worden niet na ieder bezoek gereinigd - Contactonderzoek: in geval van contact- onderzoek door de GGD wordt doorgegeven: datum en tijd van de sessie + jouw contact- gevens (naam, telefoonnummer e/o e-mailadres. Andere gegevens worden niet verstrekt - We schudden geen handen - Na binnenkomst hang je je jas aan de kapstok en desinfecteren we beiden (nogmaals) onze handen - We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. De stoelen in het zitje staan ruim voldoende uit elkaar - Het dragen van een mondkapje is voor beiden verplicht - Wanneer je wilt wordt een massage beperkt tot de achterzijde van het lichaam - Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van wegwerphoesjes en ander eenmalig te gebruiken materiaal - De ruimte wordt permanent geventileerd Tussen twee afspraken in: - Worden gebruikte materialen vernieuwd of verschoond - Reinig ik massagetafel, water- en theekan, glazen, deurknoppen en andere ‘contactpunten’ - Besteed ik extra aandacht aan mijn persoonlijke hygiëne Voor reserveren geldt: - Heb je niet eerder via mijn online agenda een afspraak gemaakt of doe je het liever in overleg, mail of bel me dan - Geef een eventuele annulering zo spoedig mogelijk door. Zonder bericht wordt de behandeling in rekening gebracht - Heb je daarvoor de mogelijkheid, reserveer dan bij voorkeur voor overdag en houd de avondsessies vrij Schroom niet contact op te nemen wanneer je behoefte hebt aan meer informatie.