Veilig contact praktijk Frankrijk
Recente informatie: - Voor mijn persoonlijke veiligheid en die van mijn cliënten geldt: een sessie (in mijn praktijk of bij thuismassage) is mogelijk als je volledig bent gevaccineerd of een negatieve (zelf)testuitslag hebt die niet ouder is dan 36 uur. Laat het me weten wanneer je wegens een fysieke reden niet gevaccineerd kunt worden. Nieuwe of eerder gemaakte afspraken kunnen doorgaan wanneer je: - Geen duidelijke klachten hebt zoals: heftige neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging, voortdurend niezen en/of benauwdheid die niet te wijten zijn aan een allergie of astma. - Binnen de laatste 5 dagen geen contact hebt gehad met iemand die corona heeft. Gedragscode en handelingen voor een veilig contact: - We schudden geen handen. - Na binnenkomst desinfecteren we beiden (nogmaals) onze handen. - We houden afstand en dragen een mondkapje voor zover dit praktisch mogelijk is. - Ik ga ervan uit dat je net als ik in het dagelijks leven de kans op besmetting zoveel mogelijk probeert te voorkomen. Tussen twee afspraken in: - Worden gebruikte materialen vernieuwd of verschoond. - Reinig ik massagetafel en andere ‘contactpunten’. - Besteed ik extra aandacht aan mijn persoonlijke hygiëne. Voor reserveren geldt: - Geef een eventuele annulering zo spoedig mogelijk en uiterlijk 24 uur vóór de afspraak door. Schroom niet contact op te nemen wanneer je behoefte hebt aan meer informatie.
Veiligheid is een basisvoorwaarde voor het contact in mijn praktijk. Zonder deze garantie is het onmogelijk te ontspannen of de doelen te bereiken waarvoor je komt. Lees hieronder over veiligheid in mijn praktijk in relatie tot het Coronavirus. Deze pagina is bijgewerkt op: 21 januari 2022
MASSAGE & MASSAGETHERAI E
Veilig contact praktijk Frankrijk
Veiligheid is een basisvoorwaarde voor het contact in mijn praktijk. Zonder deze garantie is het onmogelijk te ontspannen of de doelen te bereiken waarvoor je komt. Lees hieronder over veiligheid in mijn praktijk in relatie tot het Coronavirus. Deze pagina is bijgewerkt op: 21 januari 2022.
Recente informatie: Voor mijn persoonlijke veiligheid en die van mijn cliënten geldt: een sessie (in mijn praktijk of bij thuismassage) is mogelijk als je volledig bent gevaccineerd of een negatieve (zelf)testuitslag hebt die niet ouder is dan 36 uur. Laat het me weten wanneer je wegens een fysieke reden niet gevaccineerd kunt worden. Nieuwe of eerder gemaakte afspraken kunnen doorgaan wanneer je: - Geen duidelijke klachten hebt zoals: heftige neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging, voortdurend niezen en/of benauwdheid die niet te wijten zijn aan een allergie of astma. - Binnen de laatste 5 dagen geen contact hebt gehad met iemand die corona heeft. Gedragscode en handelingen voor een veilig contact: - We schudden geen handen. - Na binnenkoms desinfecteren we beiden (nogmaals) onze handen. - We houden afstand en dragen een mondkapje voor zover dit praktisch mogelijk is. - Ik ga ervan uit dat je net als ik in het dagelijks leven de kans op besmetting zoveel mogelijk probeert te voorkomen. Tussen twee afspraken in: - Worden gebruikte materialen vernieuwd of verschoond. - Reinig ik massagetafel en andere ‘contactpunten’. - Besteed ik extra aandacht aan mijn persoonlijke hygiëne. Schroom niet contact op te nemen wanneer je behoefte hebt aan meer informatie.